top of page

Veiligheidsvoorschriften

We besteden enorm veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten!

Hieronder staat beschreven hoe u onze producten veilig kunt gebruiken. 

Speenkoorden 

Een speenkoord is geen speelgoed! Laat uw kind er niet alleen mee, houd altijd toezicht. Geef het koordje nooit mee naar bed.

Een speenkoord mag maximaal een lengte hebben van 22 centimeter, excl. clip.

Hygiëne: De siliconen kralen kan je reinigen met een natte doek en milde zeep. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout.

De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij.

 

Bijtringen
Controleer regelmatig op loszittende delen, slijtage en eventueel barsten in het hout. Wanneer onderdelen slijten of losser van elkaar komen te zitten, wordt aangeraden het product niet meer te gebruiken. Laat jouw kindje niet alleen met het product en houdt altijd toezicht.
Hygiëne: De siliconen kralen kunnen gereinigd worden met een natte doek en milde zeep.  Let bij houten onderdelen op water en vocht. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De siliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en daarom veilig om op gebeten te worden.

Wagenspanners en wagenhangers

Deze zijn niet bedoelt om op te bijten en enkel om naar te kijken en aan te voelen. Controleer ze regelmatig op slijtage. Laat je kindje niet alleen met de wagenhanger en wagenspanner. 

Belangrijke info

Gebruik onze producten altijd onder toezicht van een volwassenen (ouder of verzorger). Geef het daarom ook best niet mee in bed, het park of in de wieg. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de veiligheid van onze producten. Atelier Fiorina is net aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Het gebruik is volledig op eigen risico. Controleer daarom altijd voor en na gebruikt op eventuele schade. Bij twijfel dient u het product te verwijderen of contact met ons op te nemen via info@atelierfiorina.be
 

Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van bovenstaande voorschriften. De veiligheidsvoorschriften worden ook bijgevoegd bij elke bestelling, zodat ook als u het cadeau geeft de ouders en/of opvoeders op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften. 

Stofjes

Wij wassen onze stoffen eerst op 30 graden voordat we ze gebruiken, zodat dat de meeste krimp er al uit is. 

Je kan onze artikelen best maximaal op 30 graden wassen, niet in de droogtrommel te drogen en indien nodig koud te strijken.

Let op:

  • Sommige artikelen kunnen krimpen. Hier is rekening mee gehouden voor het maken van jouw bestelling. De krimp kan per stof verschillen.

  • We proberen goede kwalitatieve stoffen in te kopen, maar kunnen niet garanderen dat sommige stoffen gaan pluizen of dat er slijtage gaat ontstaan. Atelier Fiorina is hiervoor niet verantwoordelijk!

bottom of page